POLINOM d.o.o.

računovodski servis

za podjetja in s.p
Trg zbora odposlancev 12 c
1300, Kočevje

Tel / Fax +386 (0) 1 89 53 629
e-pošta: polinom-bregar@siol.net

NOVICE

CENA STORITEV

Na osnovi izpolnjenega ponudbenega obrazca vam bomo izdelali informativni izračun storitve.povpraševanje

KORISTNE POVEZAVE

 

Računovodski servis - Cilji in poslanstvo

Cilj podjetja je bil od vsega začetka strokovno, kvalitetno, ažurno in konkurenčno vodenje računovodskih storitev in izvajanje poslovno davčnega svetovanja, ki naj bi v največji meri pripomogle k še uspešnejšemu delovanju oziroma poslovanju podjetij, ki nam zaupajo.


Temelj našega poslanstva je zadovoljevanje potreb po računovodskih storitvah gospodarskih družb in pravnih oseb določenih uporabnikov javnega prava (javni zavodi) ob predpostavki  visoke strokovnosti in medsebojnega spoštovanja.

 

Prioriteta, oziroma temeljna filozofija podjetja je od samega začetka delovanja usmerjena k kvaliteti izvajanja storitev in ne kvantiteti, saj se dolgoletne izkušnje zaposlenih (diplome iz smeri računovodstva) le stežka hitro in učinkovito prenaša na nov zaposleni kader.


Varovanje tajnosti obdelujočih se podatkov v našemu računovodskemu servisu je ključnega pomena za podjetje, kakor tudi dnevno arhiviranje vseh podatkov na strežnikih s sodobno  tehnologijo.


V podjetju se trudimo graditi delovno okolje v katerem se zaposleni dobro počutijo ter čutijo pripadnost podjetju, saj le tako lahko vzpostavimo zadovoljstvo naših strank z storitvami, ki jih nudimo.
Vsakemu podjetju se glede na specifično dejavnost posvetimo in prilagodimo.


Naš delovni čas je dnevno konstanten ter se po potrebi nujnih del prilagodi tudi na sobote in nedelje.